OVER PAKKETMAIL

Eenvoudig, voordelig en zorgeloos verzenden!

PakketMail begon met de ervaring van Mark Bastiaanssen in het runnen van een webwinkel. Wereldwijd verkocht hij specialistische vismolens aan mensen actief in de sportvisserij. De bestellingen namen toe en de tijd die Mark kwijt was aan het organiseren van de pakketverzendingen eveneens. Steeds minder tijd bleef er over om actief bezig te zijn met het vermarkten van de webshop. Het knippen en plakken van ordergegevens moest toch makkelijker kunnen? Het verzenden via verschillende vervoerders moest toch vanuit één systeem kunnen? Dat bleek destijds niet zo eenvoudig. Naast Mark ervoeren ook andere webshop eigenaren dezelfde uitdagingen in het logistiek proces. De vragen die Mark zichzelf destijds stelde werden de basis voor PakketMail.

Nu, enkele jaren later, helpt ons team vele webwinkels, retailbedrijven en groothandelaren in het besparen van tijd en kosten in hun verzendproces. Met ons gebruiksvriendelijke verzendsysteem, dat Mark jaren geleden zelf graag gebruikt zou hebben, verstuurt u flexibel via verschillende vervoerders tegen scherpe tarieven. Vaak eenvoudig geïntegreerd in uw webwinkel!

Wij staan voor flexibiliteit. U zit niet vast aan minimum verzendaantallen of overeenkomsten voor minimale periodes. Bij PakketMail bent u welkom, ongeacht het aantal pakketten dat u per jaar verstuurt, ongeacht de gewenste periode dat u via ons wilt verzenden. Wij zijn overtuigd van onze service en de daarbij horende tarieven. Op basis hiervan hopen wij een lange termijn relatie aan te gaan.

Eenvoudig, voordelig en zorgeloos verzenden. Dat is wat u mag verwachten van PakketMail!

Groeten,

 
Mark
 

Mark

Co-founder & CEO

 
Jorn
 

Jorn

Co-founder & COO

Probeer ons systeem! ES

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.