Goedkoper pakketten verzenden

Goedkoper pakketten verzenden… ook voor de kleine webshops!

Grote webshops zoals Coolblue, Bol.com en Wehkamp bieden allemaal het gratis verzenden van pakketten aan. Gratis of goedkoper pakketten verzenden werd voorheen als onderscheidende service gezien maar de consument van tegenwoordig verwacht niet anders meer.

Waar dergelijke grote webshops forse volumekortingen onderhandelen op verzendtarieven en ook voldoende budget hebben om de verzendkosten zelf te betalen, ontvangen kleine webshops weinig of geen korting bij vervoerders wegens gebrek aan groot verzendvolume.

Ook het bekostigen van hoge verzendkosten is financieel gezien vaak niet mogelijk. Hierdoor is het voor veel webshophouders lastig om een competitief verzendaanbod te doen aan klanten. Toch zijn er ook voor kleine webshop-houders diverse mogelijkheden om goedkoper pakketten te verzenden!

Verzenden via PakketMail = goedkoper pakketten verzenden… ook voor de kleine webshops!

PakketMail helpt webshops in het besparen van tijd en kosten in het verzendproces. Dankzij het verzendvolume van vele webshops uit heel Nederland die via ons pakketten versturen, kunnen wij goedkopere verzendtarieven onderhandelen bij diverse vervoerders.

Veel Nederlandse webshops profiteren hier al van mee! Dankzij deze voordelige verzendtarieven kunnen zij competitief blijven ten opzichte van de grote webshops wat bijdraagt aan een grotere klanttevredenheid en zelfs hogere omzetten.

Wist u dat u via PakketMail al vanaf €4,24 een pakket binnen Nederland kunt versturen? Wilt u ook besparen op verzendkosten en goedkoper pakketten verzenden? Geef uw huidige verzendsituatie en behoeften aan ons door via ons offerte aanvraagformulier en wij brengen een vrijblijvend voorstel uit! Zo heeft u snel en eenvoudig inzicht in hoe wij u kunnen helpen.

Bent u geïnteresseerd in wat PakketMail naast goedkopere tarieven nog meer voor u kan betekenen? Kijk dan eens naar onze Plugins & Apps, Retourzendingen of Klantenservice pagina’s.

Hier vindt u meer uitleg over onze mogelijkheden om uw webshop te koppelen, wereldwijde retour-mogelijkheden en onze ondersteuning bij uw navragen en mogelijke claimtrajecten in geval er een keer wat verkeerd gaat met een zending.