GLS koppelen aan je webshop

Koppel je webshop aan GLS Labellite

Het aanmaken van GLS verzendlabels kan tijdrovend zijn. GLS biedt geen koppelingen met webshopplatformen. Dat betekent dat je voor het aanmaken van GLS labels veel handmatige stappen moet ondernemen.

Zo kun je zendingen één voor één handmatig invoeren in GLS Labellite of kun je middels een CSV export vanuit jouw webshop meerdere zendingen exporteren. Dit CSV bestand kun je vervolgens importeren in GLS Labellite. Dit kost helaas allemaal veel tijd!

Om te kunnen blijven groeien met jouw webshop is het van belang om zoveel mogelijk stappen te automatiseren. Door processen te automatiseren bespaar je tijd en die tijd kun je vervolgens besteden aan het verder uitbouwen van je webshop.

Wij helpen je graag!

PakketMail helpt webshops in het besparen van tijd en kosten in het verzendproces. Vanuit één verzendsysteem maken onze klanten verzendlabels aan van verschillende vervoerders. Waaronder verzendlabels van GLS.

 

Bespaar 90% van je tijd bij het aanmaken van GLS verzendlabels!

 

Heb jij een webshop gebouwd op Magento?
Op Mijnwebwinkel of CCV Shop?

Een webshop op het Lightspeed platform of op WordPress / WooCommerce? Voor de meest gangbare webshop platformen bieden wij standaard plugins.

Na een eenvoudig installatieproces van een plugin is het aanmaken van GLS verzendlabels een kwestie van een klik op de knop. Daarbij kun je gemakkelijk van je eigen GLS contract gebruik blijven maken.