B2C Europe koppelen

Wil jij tijd besparen bij het aanmaken van verzendlabels van onze partner B2C Europe?

Dat kan! Via PakketMail koppel je de verzendservices van B2C Europe eenvoudig aan jouw webshop.

B2C Europe is gespecialiseerd in ‘cross-boarder’ verzendingen. Ofwel, pakketverzendingen naar het buitenland.

Zodra pakketjes in het sorteercentrum in Weesp terechtkomen, worden deze gesorteerd. Dagelijks rijdt B2C Europe naar eigen vestigingen in bijvoorbeeld België, Duitsland, Groot-Brittannië of Spanje.

Om van daaruit pakketjes verder te versturen met nationale vervoerders zoals Bpost, DHL, Royal Mail en Correos. Door deze werkwijze maak je als Nederlandse webshop toch gebruik van de kwaliteit van nationale netwerken van een land.

Al jaren is B2C Europe een betrouwbare partner van PakketMail. De verzendservices van deze vervoerder zijn allemaal geïntergreerd in ons verzendplatform. Dat betekent dat je eenvoudig via PakketMail en onze koppelingen met webshopplatformen zoals Magento, Prestashop, WordPress/WooComemrce, CCV Shop, Mijnwebwinkel, Lightspeed en anderen, verzendlabels van B2C Europe aan kunt maken.

Heb je zelf een overeenkomst met B2C Europe en wil je jouw verzendproces verder automatiseren? In dat geval bieden wij onze ‘software-only’ oplossing aan. Hierbij blijf je gebruik maken van je eigen overeenkomst met B2C Europe en automatiseer je het verzendproces via PakketMail.

Heb je geen overeenkomst met B2C Europe en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om via hen te verzenden? Dan kun je gebruik maken van de voordelige overeenkomsten die PakketMail voor jou heeft onderhandeld.

Zoals altijd staan we voor je klaar. Wij adviseren en ondersteunen bij het maken van een goede keuze voor vervoerders waar je mee kunt werken!

Neem contact met ons op via ons contactformulier of vraag een vrijblijvend voorstel aan.